31.03.2013
4643

Навіщо потрібна продукція НВП?

Вже давно відомо, що від якості та правильно збалансованих порцій харчування залежить тривалість відпущених нам років. Багато людей залежить від їжі, а це заважає мозку мислити раціонально. Але життя нам дане лише одне, тому кожному варто задуматися про якість свого харчування.

Близько двадцяти років тому якість харчування не визнавалася стратегічною галуззю медицини, але на порозі ХХ століття почали відбуватися радикальні зміни. Спочатку це виявилося в Японії, потім і Європі та Америці. Думка фахівців Росії також змінилася останніми роками - для хорошого здоров'я та продовження життя, саме правильне харчування потрібно ставити насамперед. Ця нововведення стала причиною виділення науки про харчування в окрему область, яка сьогодні називається нутриціологією.

Людський організм є своєрідною біологічною машиною, якій для справної роботи необхідно більше ста спеціальних інгредієнтів. Причому всі вони мають надходити у грамотно збалансованих порціях. Але організм ці інгредієнти одержує не завжди. Якщо висловитись точніше, він може недоотримувати одні порції, але страждати від надлишку інших. Внаслідок цього машина часто дає збої, ламається і псується.

Неправильне харчування є однією з найважливіших причин різних захворювань. Раціон сучасної людини явно можна назвати нерозумним – організм надто бідний на вітаміни, мінерали, клітковину, але явно перевантажений тваринними жирами та цукрами, а також зайвими калоріями. Від чого так відбувається?

Проблема "Бідної їжі"

bednay-eda

Наша їжа стала надто "бідною". Останнім часом властивості натуральних продуктів дуже змінилися. Згідно зі статистикою, проведеною нутриціологами, більша половина населення планети страждає від "клітинного голоду", який означає дефіцит вітамінів та мінералів у їжі.


Проблема "Страшної їжі"

strashnay-eda

Нашу їжу справді часом можна назвати "страшною". У сучасному світі ми можемо спостерігати постійні маркетингові битви за прибуток, заради якого більшість компаній не дбатимуть про якість вироблених продуктів. Реаліями життя 21 століття є штучне збільшення термінів придатності, горезвісний фаст-фуд, а також використання несумісних консервантів зі здоров'ям.

У наші дні їжа перестала бути ліками. У сучасному світі сильно змінилося людське довкілля, тому людина самостійно повинна заповнювати дефіцит корисних вітамінів і речовин, не сподіваючись на звичайну їжу. До того ж, необхідно замислитися і про зниження ризику, який може заподіяти "страшна" їжа.


Проблема "Харчових звичок"

У сучасних людей змінено ставлення до їжі. Людство живе за умов постійного емоційного, фізичного, хімічного стресу. Вчені намагаються знайти методи протидії. Всім відомо, що стрес посилює гонку за задоволеннями, тому багато людей намагаються зняти напругу їжею. Харчування стало чудовим побутовим антидепресантом. Люди безмірно розтягують свої шлунки. На жаль, ми навчилися їсти багато, але не усвідомлено. Ми забули, що головним призначенням їжі не задоволення, а постачання організму будівельними матеріалами.


Що робити у такій ситуації?

Для того щоб вирішити ці проблеми, фахівці радять таке.

vitamins По-перше , необхідно впровадити у щоденний прийом їжі біологічно-активні добавки . Вони є своєрідними композиціями біологічно активних речовин, які життєво необхідні для здоров'я людини.

smart-meel По-друге, необхідно розробляти функціонально збалансовані харчові продукти , щоб у них обов'язково були присутні поживні речовини, які так необхідні для здоров'я людини, причому в збалансованій кількості. Цими речовинами є білки, вуглеводи, вітаміни, жири, мінеральні речовини та мікронутрієнти.

Тому продукти компанії NSP підійдуть для тих людей, які мають намір прожити довге, молоде та щасливе життя.

Материал был полезен? Поделитесь им со своими друзьями в соц. сетях!

Написати відгук
Задати питання
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.