02.08.2015
6132

Білок та його значення у раціоні людини

Що ви дізнаєтесь на вебінарі:

  1. Що таке білок і навіщо він потрібний;
  2. Проблеми, що виникають за браку білка;
  3. проблеми, що виникають при надлишку білка;
  4. Рекомендації щодо вибору білкової їжі;
  5. Основні моменти, пов'язані з білками в харчуванні взагалі та при зниженні ваги зокрема;
  6. Замінні та незамінні амінокислоти;
  7. Що відбувається з амінокислотами та протеїнами у вашому тілі;
  8. Протеїновий фактор, розрахунок індивідуальної норми білка на добу;
  9. Критерії вибору протеїнових комплексів у БАДах.

Материал был полезен? Поделитесь им со своими друзьями в соц. сетях!

Написати відгук
Задати питання
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.