"Харчові волокна" - брошура
- Що означає поняття «харчові волокна»?
- Чи є вони цінними для людського організму?
Збережіть собі на стіну, щоб не втратити посилання на цей продукт:
«Основи нутріціології» – брошура №4
Чи відомо Вам, що існують такі харчові компоненти, які не несуть найменшої крапельки енергетичної цінності, але в той же час вони залишаються дуже важливими харчовими елементами як жири, білки, вуглеводи? Їхня назва – харчові волокна.
Як вони здатні вплинути на організми людей? Яку цінність вони приносять людському здоров'ю?
Яка роль волокон у процесі харчового травлення?
Чи здатна клітковина підтримати стабільний склад бактерій у мікрофлорі кишечника?
Чи можуть ці волокна допомогти у зв'язку з інтоксикацією в організмі?
Скільки харчових волокон зазвичай має надходити щодня до нашого організму?
Чи потрібно заповнювати їхній дефіцитний стан за допомогою найактивніших біологічних добавок до нашої їжі? Які БАД NSP містять корисні харчові волокна?
Все необхідне для Вас докладно описується у брошурі «Основи нутріціології» - №4.