Локло (Loclo)
- Є джерелом рослинних харчових волокон.
- Активізує моторику кишківника, сприяє його регулярному очищенню.
- Пригнічує патогенну мікрофлору кишківника.
- Зв'язує та виводить з організму токсини, шлаки, радіонукліди.
- Знижує надлишковий холестерин та цукор у крові.
- Чинить онкопротекторну дію.
- Зменшує побічні ефекти променевої та хіміотерапії.
- Підвищує імунітет.
Акція
Купуйте 2 банки Локло НСП та отримайте -30% знижку вже на перше замовлення!
Збережіть собі на стіну, щоб не втратити посилання на цей продукт:
Очищення кишківника, зниження надмірної ваги,
профілактика раку прямої кишки
Код: RU1346
Біологічно активна добавка Локло NSP – це натуральна клітковина (харчові волокна), без якої неможливе повноцінне функціонування шлунково-кишкового тракту. У формулу Локло NSP включені екстракти яблучного пектину, капусти пекінської, броколі та білокачанної, столових буряків, моркви, томату, а також насіння подорожника, висівки вівсяні, корінь куркуми та розмарин.
Клітковина в шлунково-кишковому тракті не перетравлюється - раніше її вважали просто баластом. Але за результатами численних досліджень, проведених протягом останнього десятиліття, зроблено висновок: нестача харчових волокон призводить до порушення регулярної роботи кишківника, тобто запорів і, як наслідок, до повільного самоотруєння організму та його передчасного старіння.
Харчові волокна в першу чергу створюють живильне середовище для корисної мікрофлори кишківника, що особливо актуально для людей похилого віку, у яких, як правило, з віком виникають проблеми з травленням. По-друге, клітковина стимулює перистальтику кишківника, що запобігає гнильні та бродильні процеси. По-третє, харчові волокна пов'язують і виводять з організму шлаки, токсини, важкі метали та речовини, які мають канцерогенну активність (які, зокрема, утворюються при смаженні), забезпечуючи їх «швидкий транзит». І нарешті, харчові волокна допомагають боротися із зайвою вагою – регулюють жировий обмін, виводять зайвий холестерин, а також швидко розбухаючи в шлунку, забезпечують почуття ситості та знижують апетит.
Відмінне джерело харчових волокон – насіння подорожника . Потрапляючи в шлунок, їх волокнисте лушпиння розбухає, перетворюючись на гелеподібну масу. Ця маса поглинає та виводить з організму всі шкідливі речовини, а також обволікає стінки кишківника, сприяючи загоєнню ерозій та виразок. Лушпиння також покращує моторику кишківника, стимулюючи скорочення його стінок, і створює природний проносний ефект. Волокна полегшують втрату ваги – розбухаючи та затримуючи рідину у шлунку, вони тим самим забезпечують тривале відчуття насичення. Лушпиння насіння подорожника допомагає стабілізувати рівень цукру в крові, допомагаючи контролювати бажання щось з'їсти. Розчинне волокно, що міститься в подорожнику, значно скорочує абсорбцію холестерину з кишківника і відповідно знижує рівень холестерину в крові. що, своєю чергою, призводить до зниження рівня холестерину в крові. Все відома здатність подорожника у складі формули Локло благотворно впливає на симптоми геморою (кровотеча, біль, свербіж).
Пектин – це натуральні розчинні харчові волокна, адсорбуюча здатність яких у кілька сотень разів більша, ніж у активованого вугілля. Найбільшу сорбційну здатність з усіх пектинів має яблучний пектин. У шлунково-кишковому тракті пектин перетворюється на гелеподібну масу, яка, вбираючи воду та набухаючи, збільшує обсяг кишкового вмісту та стимулює моторику. Відбувається м'яке очищення кишківника. У процесі просування кишківником маса пектину очищає його стінки, перешкоджаючи виникненню бродильних процесів, і виводить з організму продукти метаболізму та шкідливі речовини. При постійному вживанні яблук в їжу в організмі не накопичуються шлаки, радіонукліди, токсини, холестерин, сечовина та ін.
Вівсяні висівки до початку XXI століття вважалися побічним продуктом обробки вівса, поки вчені не виявили, що практично всі корисні речовини, що містяться в зерні, є і в його оболонках - висівках. У складі вівсяних висівок виявлено калій, магній, цинк, мідь, хром, селен і безліч вітамінів, головним чином, групи В. Але найголовніше – висівки є високоякісною клітковиною. Дія на організм вівсяної клітковини, як і будь-яких харчових волокон, аналогічна дії насіння подорожника та яблучного пектину – вона теж сприяє перистальтиці, виводить шкідливі речовини та приносить неоціненну користь здоров'ю.
Томат містить вітамін С, фолієву кислоту, калій, залізо, а також велику кількість лікопіну – природного пігменту із групи каротиноїдів. Лікопін стабілізує ДНК, запобігає руйнуванню судин та нервових клітин, сповільнює процес старіння, попереджає метастазування при онкологічних захворюваннях (особливо ефективно при пухлинах простати, легень, шлунка, кишківника, молочної залози, шийки матки), підвищує імунітет як на клітинному, так і системному. Рекомендується вживати томати в їжу при захворюваннях серцево-судинної системи, доброякісних та злоякісних пухлинах передміхурової та молочної залоз. Регулярне вживання томатів рекомендується також людям, схильним до впливу несприятливої екологічної обстановки і мають спадкові захворювання.
Морква багата на розчинну клітковину, що сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Крім клітковини в моркві міститься каротин, вітаміни С, В6 , фолієва кислота, залізо та калій. Саме калій підтримує роботу серцево-судинної системи, і вживання моркви запобігає захворюванням серця і судин. Завдяки високому вмісту каротину, морква допомагає зберегти і навіть покращити зір, що особливо важливо для людей, що багато працюють за комп'ютером, та літніх людей.
Буряк відомий за 1000 років до н. е., її лікувальні властивості згадували у своїх працях Цицерон, Вергілій та інші відомі діячі того часу. Ці властивості обумовлені унікальним хімічним складом буряків (цукри – глюкоза, фруктоза, сахароза; органічні кислоти; білки, вітаміни групи В, С, Р та ін., пектин, каротин, пантотенова та фолієва кислоти, незамінні амінокислоти, мікро- та макроелементи). Буряк знижує рівень цукру в крові та регулює процеси кровотворення, посилює моторику кишківника, активізує роботу печінки, виявляє сечогінну, легка проносна, знеболювальна та протизапальна дія, знижує артеріальний тиск. Є дані, що пектин буряків здатний запобігти захворюванню на рак прямої та товстої кишки, підшлункової, передміхурової та молочної залози.
Капуста білокачанна давно стала повсякденною стравою на будь-якому столі. А древні греки та єгиптяни віддавали належне чудодійним властивостям капусти, вважаючи, що вона має величезну цілющу силу. Завдяки високому вмісту клітковини капуста виводить надлишковий холестерин, перешкоджаючи атеросклерозу, а також шлаки та токсини, що утворюються у процесі життєдіяльності. У капусті багато солей калію, заліза, марганцю, кальцію, йоду. Тартронова кислота, що міститься в капусті, регулює ліпідний обмін, перешкоджаючи ожирінню. Крім вітаміну С капуста містить та вітамін U, який сприяє загоєнню виразок шлунково-кишкового тракту.
Пекінська капуста аналогічна за властивостями білокачанної (відрізняється м'якшим смаком).
Брокколі має всі лікувальні властивості білокачанної капусти і крім цього – потужний антиоксидантний ефект, в основі якого лежить речовина сульфорафан, що міститься в броколі. Дія сульфорафану полягає у провокації апоптозу (процесу самоліквідації) злоякісних клітин (переважно це стосується пухлин грудей, яєчників, легень, простати та ін.). Таким чином, броколі не тільки запобігає розвитку онкологічних захворювань, але й пригнічує процес метастазування, а також сприяє звільненню від хвороби. Сульфорафан також благотворно впливає на функціонування серцево-судинної та нервової систем, уповільнює процес старіння.
Гуарова камедь та гуміарабік – полісахариди, розчинні харчові волокна. Одержують із насіння рослини Cyamopsis tetraganoloba (гуарова камедь) та різних видів акації (гуміарабік). Практично не всмоктуються у кишківнику та сприяють зменшенню апетиту, а також дуже ефективно знижують рівень холестерину та насичених жирів в організмі. Нормалізують кишкову мікрофлору, покращують моторику кишківника, надають детоксикувальну дію.
Кориця посилює слиновиділення та секрецію травних соків, має спазмолітичну дію, знижує метеоризм. Розмарин , як і корицю, приймають як вторгнень.
Куркума - трав'яниста рослина роду Імбирні. Виявляє антимікробні властивості, стимулює секрецію травних соків, пригнічує патогенну мікрофлору у кишківнику. Має антиоксидантний ефект.
Біологічно активна добавка Локло NSP забезпечить організм не лише необхідними йому харчовими волокнами, а й безліччю таких корисних поживних речовин. Рекомендується приймати Локло NSP, якщо у вас:
• виразкова хвороба шлунка або дванадцятипалої кишки • гастрит • коліт • геморой • тріщини прямої кишки • метеоризм • запори • атеросклероз • отруєння • надмірна вага •
Також рекомендується для профілактики раку прямої кишки та зменшення побічних ефектів хіміотерапії та променевої терапії.
В одній столовій ложці Локло NSP (9,5 г) міститься 3,2 г розчинних харчових волокон та 0,6 г нерозчинних.
Склад патентованої суміші: насіння подорожника – 2225 мг; пектин яблучний 1503 мг; висівки вівсяні – 752 мг; екстракти моркви - 6 мг, томату - 6 мг, буряка столового - 6 мг, капусти білокачанної - 6 мг; броколі – 20 мг; гуарова камедь – 752 мг, гуміарабік – 752 мг; кориця - 291мг;біофлавоноїди грейпфрута та апельсина - 3.13мг; ; куркума (корінь) – 6 мг; розмарин (листя) – 6 мг; гесперидин – 1,57 мг; фруктоза – 2,17 мг.
Спосіб вживання: розмішати одну столову ложку Локло NSP у склянці води та одразу випити. Приймати за 30-60 хвилин до їди. Рекомендується випити 1-2 склянки води додатково.
Протипоказання: стеноз шлунково-кишкового тракту; інсулінозалежні форми цукрового діабету; непрохідність кишківника; остеопороз (3-4 стадія); сечокам'яна хвороба (насамперед оксалурія).
З обережністю при гастриті із підвищеною кислотністю, а також при алергічній реакції на подорожник в анамнезі.
Країна виробник | США |
Код товару | RU1346 |
Форма випуску | 344 г |
Вага нетто | 344 г |
Вага брутто | 412.40 г |
Протокол досліджень | № 8/3450 от 27.09.2017 г. |