16.04.2014
4219

Як китайська кухня може погіршити зір?

У наші дні китайська кухня дуже популярна. Але проведені експерименти повідомляють нам, що багато компонентів китайських приправ значно погіршують різкість зору. Вчені з інституту Хіросакі стверджують, що китайська їжа дуже погано впливає на зір. При приготуванні китайської їжі використовується приправа, яка посилює смак (Е 621). Надлишок цього компонента ушкоджує райдужку очного яблука.

Досліди проводилися в такий спосіб. Група щурів регулярно отримувала Е621. Через певний час було помічено різке зниження зору. Нервові тканини стали дуже тонкими. Подібний результат легко пояснює високий рівень розвитку глаукоми у жителів Китаю та сусідніх країн. Відомо, що глаукома може обертатися повною втратою зору.

З цих причин китайську їжу споживати небажано. Іноді можна з'їсти китайський продукт, але ключове слово тут "іноді". Займіться своїм харчуванням та харчовими звичками! Вищезгадана інформація дуже актуальна для любителів відомої китайської локшини "Доширак". Вона не є шкідливою, але туди сиплються приправи, які роблять смак сильнішим та погіршують здоров'я. Регулярне споживання цієї локшини може спричинити різні захворювання або розлад системи травлення.

Пам'ятайте, що більшість китайських продуктів не мають цінності, а приправи та інші хімічні компоненти зі знаком "Е" дуже погано впливають на здоров'я нашого організму.

Материал был полезен? Поделитесь им со своими друзьями в соц. сетях!

Написати відгук
Задати питання
Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.